Resepi Pudina Thovaiyal

Thovaiyal adalah penyelamat yang terbaik apabila anda tidak mempunyai masa untuk memasak makan tengah hari yang sepatutnya. Apa yang saya suka tentang ini adalah, anda boleh memilikinya dengan beras, leka \ dosa, ulam untuk mana-mana pelbagai dan lain-lain beras ... Its a semua dalam satu superstar. Pudina atau mint adalah salah satu herba yang mudah tetapi boleh meningkatkan rasa dan bau hidangan untuk tahap yang berbeza. Jadi bayangkan kombinasi kedua-dua pudina dan thovaiyal ... Dengan tiada kelewatan lagi, di sini adalah resepi cara membuat nestum batik milo sedap ..

Bahan-bahan

Pudina - 1 cawan
Urad dal - 1/2 cawan
Cili merah - 5/4
Kelapa (dibatalkan) - 1/4 cawan
Tamarind - Sekeping kecil
Asafoetida - Secubit kecil
Oil - 1 Sudu
Garam - Seperti yang dikehendaki


Prosedur

Dalam kuali masukkan minyak.
Apabila panas menambah dal Urud, cili merah dan asam jawa dan goreng.
Matikan dapur apabila dal bertukar warna.
Tambah kelapa, asafoetida dan pudina. Gaul membenarkan ia untuk memasak pada musim panas kuali.
Apabila campuran menjadi sejuk, mengisar dengan garam dan air yang sangat sedikit.
Pindahkan ke dalam mangkuk dan hidangkan bersama kari papaya mentah sihat.

http://bajuimportkorea.mywapblog.com/cara-memakai-hijab-untuk-wajah-bulat.xhtml

Post a comment

Private comment

Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.